Reobertura del bloc: científics davant l’1-O

Tornem a obrir el blog “els científics, per la independència”

24 de juliol de 2017

Tornem a obrir el blog “els científics, per la independència” que vàrem engegar durant la campanya del 27-S. A pocs mesos de l’ú d’octubre de 2017 ens trobem en una situació aparentment similar a la de les eleccions del 27 de setembre de 2015, però el desenllaç en aquest cas pot ser definitiu.

Per tal que aquest es resolgui a favor de la independència de Catalunya cal un esforç de tots. També el nostre, els dels científics, els quals ens trobem, justificadament o no, entre els col·lectius mes respectats pels nostres ciutadans.

Com en l’edició anterior, us demanem la vostra col.laboracio en forma d’ entrades curtes per al blog (dues-centes, tres-centes.., no més de cinc-centes paraules) on exposeu les vostres raons a favor de la independència de Catalunya.

Feu arribar aquesta invitació als vostres col·legues, incloent-hi -aquesta vegada, també- estudiants i personal d’administració i serveis. Si us plau, envieu les vostres contribucions a contacte@cientificsperlaindependencia.cat.

Demostrem que no tenim por. Que, si cal, desobeirem. I que votarem SÍ l’1-O!

Cordialment,

Marta Alegret,
Montse Daban
Jordi Font
Roderic Guigó

En nom de “els científics, per la independència”

Marta Alegret  és llicenciada en Farmàcia
i Doctora en Farmàcia. És professora titular de Farmacologia a la Universitat de Barcelona.

Montse Daban és llicenciada en Biologia i Doctora en Biologia Molecular Estructural. És assessora i responsable de relacions internacionals a la Secretaria d’Universitats i Recerca (Generalitat de Catalunya).
Jordi Font és llicenciat en Ciències Físiques i Doctor en Física. Ha estat Professor d’Investigació del CSIC a l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona.
Roderic Guigó és llicenciat en Biologia i Doctor en Bioestadística. És Group Leader al Centre de Regulació Genòmica de Barcelona (CRG) i professor de Bioinformàtica a la Universitat Pompeu Fabra.