El blog continua: Els científics, amb els presos polítics per la defensa de la república

Benvolguts col•legues,

La república és la nostra república. La seva consolidació no depèn de la voluntat, ni de l’encert d’uns pocs, sinó que és l’empresa de tothom. Demanen-nos, en conseqüència, què podem fer per la república. Nosaltres, hem decidit mantenir el blog actiu. Sabem que som només un gra de sorra, però tenim líders socials i mig govern a la presó i l’altre mig govern a l’exili. I d’aquí poques setmanes, hi ha unes eleccions. Unes eleccions a les quals, malgrat haver estat convocades per l’Estat ocupant, hi concorren totes les forces que defensen la república independent de Catalunya. No podem romandre callats. A molts ens hagués agradat que les coses haguessin anat d’una altra manera. Potser estem desconcertats. Però la nostra determinació a favor de la independència no depèn de l’encert, més o menys gran, dels nostres dirigents polítics. Neix del convenciment que la independència de Catalunya és una condició necessària per una vida millor; per nosaltres i pels nostres fills.

És per això que us demanem contribucions. Hem tornat a obrir amb una carta emotiva a Jordi Sánchez de Marta Alegret, de la Universitat de Barcelona. Si ens voleu fer arribar les vostres cartes les publicarem totes sota el títol genèric de “Cartes a la presó”. També us continuem demanant articles a favor de la independència de Catalunya i, en particular, encoratjant als nostres conciutadans a votar forces independentistes i republicanes el dia 21 de desembre. Hem de tornar a guanyar i hem de ser encara molts més. Envieu les vostres contribucions (curtes, si pot ser; al voltant de 200 o 300 paraules) a

contacte@cientificsperlaindependencia.cat
Adjunteu una fotografia i una curta biografia.

Cordialment,
Els científics, amb la república, per la independència