No tenim por i no ens farem enrere: SÍ al progrés

Vosaltres companys científics ho heu explicat brillantment. Ara només em cal dir que ja no podem més, cal la independència com a única solució al progrés científic i social dels catalans.

Cirera.jpg
Susanna Cirera

Podria escriure moltes ratlles explicant el perquè del SÍ a la independència d’Espanya mirant-ho des de la perspectiva científica, especialment des de l’estranger on jo estic vivint i treballant fa ja molts anys …però no em cal. Vosaltres companys científics ho heu explicat brillantment. Ara només em cal dir que ja no podem més, cal la independència com a única solució al progrés científic i social dels catalans. No volem més pertànyer a Espanya ni ens sentim espanyols, i això és tot. És ara o mai companys. Fem-ho per la gent que han estat lluitant tants i tants anys per la independència de Catalunya i per desgràcia no ho podran veure, gent com el poeta Martí i Pol i molts altres que ja no hi són. I també per un futur millor per als nostres fills. No tenim por i no ens tirarem enrere. Visca Catalunya lliure.

Susanna Cirera és biòloga per la Universitat de Barcelona i des de 1998 professora de Genètica i Biotecnologia a la Universitat de Copenhague, a Dinamarca.